Kao i svih prethodnih godina, 19.06.14 obeležen je rođendan Revite, ovog puta 18-ti. U Podgorici je, tim povodom, održana svečana prezentacija u prostorijama firme. Prisutnima se obratila Sonja Mijanović, direktor i vlasnik „Beemont“-a:

“Godine brzo prolaze…Vi ste nama poklonili jedan od najdragocenijih darova Vaše poverenje, a smatram da smo i mi Vama uzvraćali ljubavlju. Samim tim što smo skupa i nakon ovoliko vremena, dokaz smo da čovek mora da održava i talno obnavlja prijateljstva kao i da sklapa nova dok ide kroz život…  Sada više nego ikada, kada je ne samo ekonomska kriza, nego i kriza svake vrste, u svakom segmentu naših života, treba da smo zajedno i da se povezujemo…”

Revita Crna Gora - 18 godinNa prezentaciji Sonja Mijanović je uručila i zaslužene nagrade saradnicama koje su u prethodnom periodu ispunile neophodne kriterijume, i to:

  • Biljana Popović (Podgorica)
  • Stamenka Maca Radović (Podgorica)
  • Novka Kovačević (Nikšić).

Saradnice su nagrađene novčanim nagradama od strane preduzeća „Beemont“, dok su od svog sponzora, Slavojke Jovović iz Podgorice, dobile bukete cveća. Nakon inspirativnog predavanja gospodina Miša Doderovića, usledio je koktel i uživanje u slavljeničkoj torti.
Veći deo prisutnih je slavlje nastavio u restoranu „Njujork“, uz pesmu i igru.

Revita Crna Gora - 18 godin
Revita Crna Gora - 18 godin
Revita Crna Gora - 18 godin
Revita Crna Gora - 18 godina