Jun je bio mesec u kome je Altamed proslavio dva velika jubileja: 20 godina postojanja Revita proizvoda i 18 godina Sistema poslovanja Revitaplus. Restoran Mihajlovac na Banovom Brdu, u Beogradu, bio je tesan da primi sve slavljenike i njihove goste koje je, već po tradiciji, na ulazu dočekao gospodin Dragan Mijanović, sa suprugom Milom.

Atmosfera svečana, sala u bojama Revite, rođendanskim balonima, na stolovima za svakog gosta poklon. Na podijum je izašao Dragan Mijanović i održao prigodan govor, osvrnuvši se ukratko na sve Revitine godine i poželevši svim gostima, kao i franšiznim partnerima, da, uprkos drugačijim vremenima, zajedno sa njim proslave i narednih 20 godina.

Pored zaposlenih u Altamedu i saradnika, dva od tri stožera Revite, aplauzom su pozdravljeni i njeni promoteri: Dragan Jaćimović i Dragana Rajblović, alpinisti koji su razvili Revitinu zastavu na vrhu sveta, Mont Everestu, kao i verni Sreten Biljić, kajakaš i vođa Revitinog čamca, Kristijan Stojić, atletičar, Aleksa Marić, biciklista, i Željko Ovuka, paraglajderista. Tu su, kao i uvek, Madame Piano, prijatelj Altameda i autor knjige Odiseja 2012. i gospodin Mija Potkonjak, trener BASK-ovih hokejašica na travi koje već godinama, sa Revitom, odnose pobedničke pehare na uglednim takmičenjima. Svi su se obratili slavljenicima i pozdravili ih prigodnim rečima.

Generalni direktor Altameda Dragan Mijanović sa suprugom Milom

Drinska regata 2014

Revita 20. rodjendan

Madame Piano i Mila Mijanović

 

Oba jubileja Revite bila su prilika da na dvostruko slavlje, osim stalno zaposlenih u Altamedu, budu pozvani i oni koji više ne rade u preduzeću, ali su u njemu proveli više od 10 godina i tako dali svoj veliki doprinos da se dođe do ovog dana. U tom delu sale bilo je puno emotivnosti, a novi, mladi zaposleni su imali priliku da vide kako se vernost nagrađuje i šta donosi i kompaniji, ali i ljudima koji rade u njoj. Zaposleni u marketingu, distributivnim centrima, knjigovodstvu, magacinu, zatim regionalni menadžeri, stručni konsultant i predavač i pomoćnik generalnog direktora – svi su te večeri konačno bili na okupu, iako ih dele stotine kilometara. I drugi Altamedov program, Ofert, imao je te večeri dva slavljenika: Jelenu Mićović i Aleksandra Mijanovića koji su za svoju 10-godišnju vernost i angažman u Altamedu dobili ručne satove od direktora i vlasnika kompanije, gospodina Mijanovića.

Pored stabilne kompanije sa odličnim proizvodima i zaposlenih, treći stožer su saradnici. U očima mnogih od njih našla se i poneka suza – nije šala biti 18 godina veran jednoj ideji, i u dobru, i u zlu, i pokazati da postoje ljudski kvaliteti koji su uvek na ceni i uvek dobijaju, iako su vremena potpuno drugačija od onih kada je Revita tek počinjala svoju odiseju.

Revita 20.rodjendan

Revita 20.rodjendan

Revita 20.rodjendan

Revita 20.rodjendan

 

Kao i svake godine, na podijumu su se našli najuspešniji saradnici Sistema poslovanja Revitaplus iz Srbije, na najvišim pozicijama (pozicija 7.): Branka Cvjetičanin, Nada Milošević, Snežana Mladenović, Dragica Opačić, Danijela Savić, Rajko Mileusnić, Nikola Milojević i Goran Stojanović. Svako od njih je uvećao slavlje kratkim govorom i porukom da treba biti istrajan, uporan i vredno raditi, uprkos drugačijim vremenima i teškoćama sa kojima se ceo Sistem suočava, uključujući i potrebu inoviranja, ličnog usavršavanja i promena. Svojim saradnicima iz Beograda, Novog Sada, Jagodine, Niša i drugih gradova Srbije poželeli su da u narednim godinama, ličnim radom, i sami zasluže te pozicije i počasno mesto na podijumu.

Drugi, nezvanični deo proslave prošao je, naravno, u igri i pesmi, dobrom jelu i piću, kao i tradicionalnom zajedničkom sečenju velike rodjendanske Revita torte i otvaranju šampanjca.

Revita 20.rodjendan

Revita 20.rodjendan

Revita 20.rodjendan

Revita 20.rodjendan