GDE KUPITI REVITU?

Proizvode iz programa REVITA možete nabaviti:

KO KONTROLIŠE KVALITET PROIZVODA?

Kvalitet proizvoda REVITA se kontroliše u nadležnim državnim institucijama, u svim fazama. Sve sirovine, među njima i matični mleč, kontrolišu se najpre prilikom uvoza. U Institutu za biološka istraživanja „Siniša Stanković„, po jedinstvenoj metodologiji utvrđenoj za potrebe ALTAMEDA, kontroliše se biološka aktivnost matičnog mleča. U svim fazama proizvodnje kontrola se obavlja u Apotekarskoj ustanovi „Beograd“. Svaka serija gotovih proizvoda kontroliše se u Republičkim i gradskim zavodima za zaštitu zdravlja gde dobija sertifikat da je zdravstveno ispravna za upotrebu u ljudskoj ishrani. Svi delovi ambalaže, i uvozni i domaći, imaju potrebne sertifikate da se mogu koristiti za pakovanje namirnica za ljudsku ishranu.

DA LI REVITU MOGU DA KORISTE LJUDI ALERGIČNI NA PČELINJE PROIZVODE?

Mogu, zato što je matični mleč jedini od šest proizvoda pčela na koji do danas nije zabeležena bilo kakva alergijska reakcija.

KOLIKO REVITE TREBA PITI DNEVNO?

Strogih pravila ili ograničenja u pogledu dozvoljene količine REVITE nema. Evidentno je da i jedna popijena čaša REVITE izaziva pozitivne efekte koji se mogu odmah osetiti: smanjuje umor, povećava koncentraciju, poboljšava raspoloženje… Da bi se trajno osetila sva blagotvorna dejstva matičnog mleča na očuvanje i poboljšanje zdravlja, preporučuje se tri do pet časa REVITE standard ili REVITE diet,  odnosno jedna do tri oriblete, i jedna do dve čase REVITE Fe. Ukoliko to želite i ukoliko to sebi možete da priuštite, preporučene količine mogu se povećati, a još pozitivniji efekti neće izostati.

ZAŠTO SISTEM POSLOVANJA A NE KLASIČNA PRODAJA?

Razloga je više. Spomenućemo samo taj da se u našem Sistemu poslovanja REVITA Plus uspostavlja direktna komunikacija između proizvođača i potrošača bez posrednika kao u slučaju klasične prodaje. Osim toga, bitno se smanjuju troškovi oglašavanja, izrade spotova, trgovačkih marži i slično. Umesto svega toga sredstva u Sistemu poslovanja preusmeravaju se na potrošače koji koriste i ličnom preporukom promovišu REVITU.