Revita Diet Orange je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. To je osvežavajući, ukusni napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani. Ovaj Revita proizvod je niskokaloričan, aromatizovan prirodnom aromom narandže, zaslađen proteinskim zaslađivačem aspartamom, obogaćen dnevno preporučenom dozom vitamina C i prirodnim bojama riboflavinom i betakarotinom. Pakuje se u kesice od 9 g što je količina dovoljna za 1,5 litara napitka.

Efekti korišćenja Revite

Posebno je pogodan za dijabetičare, gojazne i osobe na redukcionim dijetama jer ima minimum kalorija, a u dužem periodu konzumiranja i uz adekvatnu ishranu, koriguje metabolizam i obezbeđuje više energije, veću otpornost na stres, mentalnu snagu i svežinu, koncentraciju i pamćenje, jača imunitet i popravlja san i raspoloženje.

Revita Diet Orange je dobila veliki broj preporuka korisnika i zvaničnih institucija.

Svi REVITA proizvodi mogu slobodno da se konzumiraju zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela. Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja REVITA proizvoda.

 

 

Revita Diet Orange 9g

Sadržaj kesice razmutiti u 1,5 l vode ili mlakog čaja kako bi se sačuvala biološka aktivnost matičnog mleča. U zavisnosti od uzrasta i potreba organizma preporučuje se 3 – 5 čaša napitka dnevno.


Sadržaj 100g granula 1 kesica (9g)
Energetska vrednost 1590 kJ (380 kCal) 144.5 kJ (34.2 kCal)
Matični mleč (u liofilizovanom obliku) 1 g 90 mg
Vitamin C 4 g 360 mg

Pored matičnog mleča sadrži: limunsku kiselinu, vitamin C, prirodnu aromu narandže, prirodne boje riboflavin i β-karoten, manitol i aspartam. Bez konzervansa.


Naziv Apoeni Bodovi
Revita Diet Orange 9 g 3,85 0,2