Revita Fe Stevia je visoko vredan dijetetski proizvod sa liofilizovanim matičnim mlečom – jedinim oblikom trajno biološki aktivnog i hranljivog mleča – i steviom, prirodnim zaslađivačem koji mogu da koriste i deca i dijabetičari. Ovaj proizvod namenjenjen je svim ljudima koji žele, pored mnogostrukih zaštitnih i lekovitih svojstava matičnog mleča, da poprave ili, u dužem periodu, održavaju dobru krvnu sliku i snagu imuniteta. Revita Fe Stevia sadrži najkvalitetniji oblik gvozđa – dvovalentno, helatno gvožđe, što u praksi znači da ga, u ogromnom procentu i bez ikakvih tegoba, usvaja i osoba koja je veoma osetljiva na unos ovog makroelementa kroz dijetetski proizvod – malo dete, trudnica, dojilja ili osoba sa gastrointestinalnim smetnjama.

Svakodnevna konzumacija jedne čase Revite Fe Stevie doprineće sprečavanju većeg gubitka gvožđa, dok tromesečna konzumacija, po tri čase dnevno, nadoknađuje gubitak gvožđa u slučaju sideropenične anemije – anemije uzrokovane gubitkom gvožđa usled nekog krvavljenja. Matični mleč ubrzava usvojivost gvožđa i povećava je na skoro 80 odsto, pri čemu i sam ispoljava antianemijski efekat, jačanje imuniteta i brzu produkciju eritrocita – crvenih krvnih zrnaca, kao i hemoglobina. Ovaj preparat mogu da koriste dijabetičari, gojazne osobe i osobe na hemodijalizi.

Svi REVITA proizvodi mogu slobodno da se konzumiraju zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela. Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja REVITA proizvoda.

Revita diet Stevia FE (1,5l napitka) – 9g

Sadržaj kesice razmutiti u 1.5 l vode. Preporučuje se konzumiranje 1-3 čaše napitka dnevno.
Pored matičnog mleča sadrži – vitamin C, limunsku kiselinu, prirodnu aromu narandže, manitol, steviol glikozide, silicijum dioksid, antocijan E163

Ne sadrži GMO, ne sadrži hormone.


Aktivne komponente 100g 1 kesica (9g)
Matični mleč 1844,1 mg 165,969 mg
Vitamin C 2222 mg 200 mg
Energetska vrednost 253,61 kJ (60,85 kcal) 22,83 kJ (5,48 kcal)

PDU=preporučeni dnevni unos
*Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Naziv Apoeni Bodovi
Revita diet Stevia 4,60 0,24