Program REVITA od svog osnivanja beleži izuzetne rezultate, a prava ekspanzija počinje 1996. godine, od kada se REVITA plasira kroz Sistem poslovanja. Od tada do danas u Sistem poslovanja REVITA Plus uključeno je hiljade i hiljade saradnika, a plasman REVITE višestruko je uvećan.

Vrhunski kvalitet proizvoda iz Programa REVITA potvrđuje se godinama vrednim priznanjima i nagradama.

U proizvodnji i razvoju svojih proizvoda  kompanija Altamed je nosilac sertifikata ISO 22000:2005.

Od 2008. godine ima i HALAL sertifikat.

Revita proizvodi nose znak GREEN CHOICE.

Paris 2005

Uručenje nagrade u Njujorku – predsednik Business Initiative Directions, gospodin Jose E. Prieto sa predstavnicima Altameda, Draganom Mijanovićem, predsednikom skupštine Altameda i Julijom Šapić.

Geneva 2007

Gospodin Jose. E. Prieto, predsednik Business Initiative Directions, Dragan Mijanović, predsednik skupštine Altameda i Julija Šapić, direktor Sektora za spoljnotrgovinske poslove u Altamedu.

Paris 2005

Charbel Tabet, predsednik međunarodne asocijacije Otherways uručuje nagradu Draganu Mijanoviću, predsedniku skupštine Altameda.

green-choise

 

 

 

Revita proizvodi nose znak GREEN CHOICE.

prijatelj-zdravlja-starih

 

 

Revita prijatelj zdravlja starih.

ns-sajam-2009

 

Na 76. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, održanom 2009.godine, osim za Revitu orange 454 g, Revitu diet 9 g i Revitu Fe Forest berries 250 g, dobili smo Veliku zlatnu medalju i za Revita kapsulu diet Apple.Na jubilarnom, 75. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, jednom od najvećih evropskih događaja iz oblasti agrobiznisa, Altamed je dobio tri velike zlatne medalje za kvalitet tri proizvoda (Revita orange 454 g, Revita diet 9 g i Revita Fe Forest berries 250 g).

ny-bid

 

Međunarodna asocijacija Business Initiative Directions (B.I.D), na svojoj godišnjoj konvenciji u Njujorku 25.i 26. maja, dodelila je Altamedu platinastu nagradu za kvalitet Revite.

geneva1-2007

 

Na 32. internacionalnom Samitu kvaliteta u Ženevi 22. oktobra 2007. godine međunarodna asocijacija Business Initiative Directions (B.I.D) dodelila je Altamedu Zlatnu zvezdu za kvalitet Revite. Na osnovu preporuka i nezavisnog glasanja ova asocijacija, sa svetskim ugledom kao graditelj bolje poslovne reputacije i kulture kvaliteta, svake godine nagrađuje firme koje su simboli liderstva u kvalitetu, tehnologiji i inovacijama i primer firmama u drugim sektorima.

paris1-2005

 

Međunarodna asocijacija za menadžment i konsalting Otherways iz Pariza i Ženeve na Samitu kvaliteta, održanom od 27. do 9. aprila 2005. godine u Parizu, dodelila je Altamedu Platinastu tehnološku nagradu za kvalitet i najbolje trgovačko ime za ROYAL OFERT. Ovaj novi proizvod, nastao kao rezultat primene bio-tehnologije koja koristi larvu domaće muve, nagrađeno je kao jedan od najboljih svetskih inovacionih projekata.

bec-2004

 

Međunarodna asocijacija OTHERWAYS Management & Consulting – Ženeva dodelila je ALTAMEDU (15. marta 2004. u Beču) Zlatnu nagradu za kvalitet i poslovni prestiž. U obrazloženju je rečeno da se nagrada dodeljuje «za izuzetan ugled robne marke i usluga, a posebno za vrhunski standard kvaliteta koje je Altamed postigao u cilju zadovoljenja zahteva klijenata.

pariz-2003

 

Selekcioni komitet međunarodne asocijacije privrednika Trade Leaders Club dodelio je je ALTAMEDU (26. maj 2003. u Parizu) visoko internacionalno priznanje, novu milenijumsku nagradu, Zlatnu evropsku nagradu za kvalitet. Ovo priznanje, zasnovano 2003. godine na informacijama iz 15.000 preduzeća iz 110 zemalja, dodeljeno je, navodi se u diplomi, za izuzetan kvalitet REVITA proizvoda.

pariz-2002

 

U Parizu ( 23. oktobar 2002. godine) Programu REVITA dodeljena je Nagrada za kvalitet u oblasti ishrane i napitaka. Ovo visoko priznanje Asocijacija Trade Leaders Club ustanovila je u cilju ohrabrivanja i promovisanja firmi koje su u svojoj oblasti stvarni lideri kvaliteta proizvoda i usluga.ALTAMED se tako našao u renomiranom skupu od 45 firmi sa svih kontinenata koje nose ovo priznanje.

frankfurt-2002

 

Međunarodnu nagradu BEST TRADE NAME, priznanje za izgradnju izuzetnog brand imidža u okviru poslovnog sektora i geografske oblasti, ALTAMED je dobio 29. aprila 2002. godine u Frankfurtu.