Sistem poslovanja REVITA Plus vam pruža izuzetnu mogućnost stvaranja dodatnog prihoda. Dodatni prihod nećete stvarati lako, tek zato što ste se uključili u Sistem. Naprotiv, vaše angažovanje u Sistemu poslovanja REVITA Plus urodiće pravim plodovima tek kada budete mnogo i pravilno radili. Sistem poslovanja REVITA Plus je kumulativan, što znači da svakog meseca idete korak napred. Svu zaradu od vašeg angažovanja dobijaćete tačno u dan – u skladu sa pravilima.

Karijera u Sistemu poslovanja REVITA Plus

U toku karijere u Sistemu poslovanja REVITA Plus možete ostvariti sledeće provizije, nagrade i bonuse:

Robni pokloni za saradnike na poziciji 1

Saradnici koji su na poziciji I, za sve proizvode koje kupe u toku konkretnog meseca dobijaju 30% poklona u proizvodima, i to odmah pri kupovini, ili nakon završetka obračunskog meseca.

Novčana provizija

Kao saradnik u Sistemu poslovanja REVITA Plus imate mogućnost uključenja novih saradnika, odnosno sponzorisanja. Bodovi koje su ostvarili vaši lični saradnici i njihovi saradnici pripisuju vam se kao saradniku-sponzoru. Obračunom ovako dobijenih bodova Vi kao saradnik sponzor stičete pravo na strukturnu proviziju, koja se isplaćuje zajedno sa provizijom za lični rad.

Redovna nagrada za ulazak u višu poziciju karijere Sistema poslovanja REVITA Plus

Karijera u Sistemu poslovanja REVITA Plus ima 10 pozicija. Ispunjenjem uslova za ulazak u višu poziciju kao saradnik stičete pravo i na vrednu redovnu nagradu.

Nakon uspešne karijere doživotna trajna zarada

Nakon uspešne karijere u Sistemu poslovanja REVITA Plus očekuje vas zaslužena nagrada – trajna zarada. Trajna zarada isplaćuje se doživotno iz posebnog fonda Sistema poslovanja REVITA Plus svim saradnicima koji su ušli u poziciju P.

Bonusi za najuspešnije saradnike u sistemu

U Sistemu poslovanja REVITA Plus postoje specijalni bonusi namenjeni najuspešnijim saradnicima u mesecu koji se isplaćuju iz Fonda za najuspešnije.

Internacionalna karijera

Saradnici Sistemu poslovanja REVITA Plus mogu graditi svoje mreže u svim državama u kojima Altamed posluje.

Edukacija saradnika

Altamed sa svojim franšiznim partnerima organizuje prezentacije, tematska predavanja i osnovne seminare koji su besplatni za saradnike. Za saradnike na višim pozicijama organizuje višednevne seminare za koje je kotizacija simbolična jer većinu troškova snosi firma.

U Sistem poslovanja REVITA Plus možete se uključiti:

Za učlanjenje u Sistem poslovanja REVITA Plus potrebno je:

  • da ste poslovno sposobno fizičko lice,
  • da ste potpisali pristupnicu,
  • da izaberete vašeg sponzora.