Zahvaljujući izuzetnim svojstvima i vrhunskom kvalitetu, REVITA već skoro dve decenije, svakodnevno stiče i povećava broj svojih redovnih konzumenata.

REVITA je zahvaljujući tome postala poznat i prepoznatljiv brend na tržištima širom Evrope.

I, kao što to obično biva kad brend postane popularan i poznat, nagrađen brojnim međunarodnim priznanjima, na tržištu se pojave plagijati čiji proizvođači pokušavaju da se okoriste tuđim pozitivnim imidžom i da prevarom privuku konzumente nekog drugog proizvoda.

To se dogodilo i nama sa REVITOM. Doskorašnji proizvođač REVITE za Altamed , Eko Farm d.o.o Novi Sad koji je zloupotrebio Altamedovu recepturu i tehnologiju kao proizvođač sopstvenog proizvoda i neki Altamedovi nekadašnji poslovni partneri i saradnici koji rade na njegovom plasmanu, u prodaju su pustili proizvod  u istoj ambalaži kao REVITA samo drugačije dizajniranoj, sličnog praškastog oblika, sa sličnom aromom narandže, sa matičnim mlečom nepoznatog kvaliteta i biološke aktivnosti kao aktivnom komponentom. Oni pozivaju naše saradnike i korisnike i pokušavaju da ih obmanu predstavljajući svoj proizvod kao novu, poboljšanu REVITU, odnosno, kao kvalitetniju zamenu za nju.

Altamed je protiv vlasnika proizvođača i vlasnika distributera ovog plagijata podneo krivične prijave i tužbe pred nadležnim Sudom ali, do okončanja sudskog postupka, osećamo obavezu i želimo da vas obavestimo da Altamed nema nikakve veze sa tim proizvodom i da taj proizvod nema ama baš nikakve veze sa REVITOM.

Takođe, ograđujemo se i od proizvoda koji na internetu najavljuje predstavnik bivšeg franšiznog partnera Altameda u Hrvatskoj, Austriji i Mađarskoj s kojim smo raskinuli ugovore zbog lošeg poslovanja i nekorektnog odnosa prema saradnicima.

Sigurni smo da ćete, na ličnom primeru uvereni u jedinstvenost REVITE s kojom već skoro dvadeset godina svi zajedno učestvujemo u širenju misije o zdravijem i kvalitetnijem životu, lako prepoznati plagijate i nastaviti da koristite REVITU čiji ste pozitivan uticaj na poboljšanje i očuvanje vašeg zdravlja već osetili.